Cankarjeva cesta 9, 1000 Ljubljana

E-pošta: mdg-ljubljana@guest.arnes.si
telefon: 386 59 727 639

fax: 01/231 80 62
sekretarka: 070/ 699 336

22. oktober 2019

Vabljeni na SEMPL


Vabljeni na SEMPL - prvi marketinško-komunikacijski dogodek v regiji, dostopen tudi v slovenskem znakovnem jeziku

 

ZDGNS pozdravlja pobudo podjetja NLB, da letos konferenco SEMPL v celoti naredi dostopno tudi vsem osebam z okvaro sluha, ki jih zanimajo trendi s področja marketinga, medijev in inovacij.

Vsa predavanja glavnega odra (Future stage), kjer bodo gostili kar 23 strokovnjakov iz desetih držav in potekajo v angleškem jeziku, bodo letos tolmačena v slovenski znakovni jezik. Da pa ne bo ostalo samo pri gesti, bodo tridesetim zainteresiranim podarili tudi možnost brezplačnega obiska. Vsi, ki jih udeležba zanima, naj pišejo na info@zveza-gns.si, in poleg svojega imena in priimka ter kontakta, dodajo še do pet stavkov o tem, zakaj si želijo priti na SEMPL oz. kako bi jim programska vsebina, koristila. Prijave so možne do 15.11.2019, ko bomo vse izbrane tudi obvestili o vseh podrobnostih udeležbe.

 

KAJ JE SEMPL?

Sempl je eden najpomembnejših dogodkov v regiji na področju medijev, marketinga in inovacij, ki svoj sloves gradi predvsem na kvalitetnem programu. Letos pričakujejo, da ga bo obiskalo več kot 1.300 udeležencev iz celotne regije.

 

KDAJ JE SEMPL?

28. in 29. november 2019

 

LOKACIJA

V Grand Hotelu Bernardin v Portorožu

 

POT, PREHRANA IN NAMESTITEV

Je v lastni režiji vsakega udeležencaV SZJ bo tolmačen celoten program glavnega odra, t.j. Future stage v dvorani Evropa. Program poteka v angleškem jeziku.

 
PROGRAM KONFERENCE si lahko ogledate tukaj

http://www.sempl.si/sl/program/agenda/